ZEER LAGE OF ZELFS GÉÉN BEZORGKOSTEN / VEILIG / ÓÓK ZONDER ACCOUNT

Vers vlees voor de kat

vers vlees voor de kat

1.1539.00 incl. BTWOpties selecteren

Naast onze liefde voor honden koesteren wij ook zeker katten, vandaar ook vers vlees voor de kat. Speciaal voor hun is er een complete vers vlees maaltijd ontwikkeld met rund, kip en zalm. Deze is vrij van gluten, granen, kunstmatige stoffen of chemische vitaminen.

Rund | Kip | Zalm Compleet

Deze complete voeding is geschikt voor volwassen katten. Deze diepgevroren vers vlees maaltijd bevat vers kippenvlees, vers rundvlees en verse zalm. Deze voeding is rijk aan Omega 3 vetzuren. Die hebben een gunstige werking op de vacht en huid. Daarnaast kan het ook zorgen voor een verbetering van een atopie, die wordt veroorzaakt door een allergie. Tot slot hebben Omega 3 vetzuren een ontstekingsremmend effect en bevorderen ze soepele gewrichten.

Deze complete maaltijd met vers vlees voor de kat bevat alle essentiële voedingsstoffen, bouwstoffen, vitaminen en mineralen die jouw kat dagelijks nodig heeft en is dus geschikt om elke dag aan je kat te geven. De vitaminen en mineralen die in onze maaltijden zitten worden gewonnen uit natuurlijke bronnen, in dit geval rund, kip en vette vis. De voeding bevat hoogwaardige ingrediënten zoals organen als hart, nier, lever, long en milt. Daarnaast bevat het ook spiervlees, karkas en graat. In deze maaltijd is meer spiervlees gebruikt, omdat zo in de behoefte aan taurine kan worden voorzien. Er worden geen kunstmatige stoffen of chemische vitaminen gebruikt.

Deze voeding is uitsluitend verkrijgbaar per doos met 36 rollen van 250 gram.

Houdbaarheid

In bevroren toestand 1 jaar houdbaar. Ontdooide toestand in de koelkast 2 à 3 dagen houdbaar in een afgesloten bakje.

Hoeveelheid voer

Volwassen kat30 tot 40 gram per kg lichaamsgewicht
Drachtige en zogende kat: 60-80 gram per kg lichaamsgewicht
2 keer per dag

Bron Voerwijzer. Zorg ervoor dat jouw kat altijd de beschikking heeft over voldoende vers water.

 Vrij van gluten, granen, kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.