Deze Rund & Kip Compleet voeding is een verse diepgevroren complete maaltijd die geschikt is voor elke hond. Deze kvv voeding bevat vers rundvlees en vers kippenvlees. Deze complete maaltijd voor de hond bevat alle essentiële voedingsstoffen, bouwstoffen, vitaminen en mineralen die jouw hond dagelijks nodig heeft en is dus geschikt om elke dag aan uw hond te geven. Wel is het verstandig om meerdere diersoorten per week te voeren omdat je hond zo aan aan verschillende bouwstoffen en aminozuren komt.

De vitaminen en mineralen die in de Kivo vers vlees maaltijden zitten worden gewonnen uit natuurlijke bronnen. De natuurlijke ingrediënten van deze maaltijd zijn : hoefdier (rund) en gevogelte (kip). Deze hoogwaardige ingrediënten zijn onder meer organen als hart, nier, lever, long, pens en milt, maar ook het spiervlees en karkas.

In de Kivo kvv maaltijden worden geen kunstmatige stoffen of chemische vitaminen toegevoegd.

Verhouding

Deze complete maaltijd van vers vlees voor de hond bestaat voor 60% uit vers rundvlees en voor 40% uit vers kippenvlees.

Dit wordt samengesteld uit:

  • 65% spiervlees
  • 20% orgaanvlees
  • 15% bot

 

Kivo Rund en Kip CompleetAnalyse

Ruw eiwit15,4%
Ruw vet17,4%
Ruw celstof1,5%
Ruw as3,4%
Calcium1,1%
Fosfor0,7%
Vocht64,1%

 

 

Deze Kivo Rund & Kip Compleet voeding is verkrijgbaar in verpakkingen van 500 en 1000 gram.

Houdbaarheid

In bevroren toestand is het vers vlees voor de hond 1 jaar houdbaar. Is de kvv worst eenmaal ontdooid, dan kun je hem nog 2 à 3 dagen vers houden in de koelkast. Zorg wel dat je de worst goed verpakt.

 

Hoeveelheid voer
Ga naar de pagina voedingsadvies voor meer informatie over de dagelijkse hoeveelheid vers vlees voor jouw hond. Zorg ervoor dat jouw hond altijd de beschikking heeft over voldoende vers water.

1.6029.40 incl. BTWOpties selecteren