Deze Kivo Rund Compleet voeding is een verse diepgevroren maaltijd die geschikt is voor elke hond. Deze voeding bevat uitsluitend rundvlees. Er wordt geen gebruik gemaakt van andere soorten vlees. Dit is goed voor honden met bijvoorbeeld een kip-allergie.

 Deze complete vers vlees maaltijd voor de hond bevat alle essentiële voedingsstoffen, bouwstoffen, vitaminen en mineralen die jouw hond dagelijks nodig heeft. Je kan deze kvv maaltijd dus met een gerust hart iedere dag aan je hond te geven. Let wel, variatie is ook voor honden belangrijk, alleen dan krijgt jouw hond een zo groot mogelijke variëteit aan verschillende bouwstoffen en aminozuren binnen.

De vitaminen en mineralen die in de Kivo kvv vers vlees maaltijden zitten, worden uit natuurlijke bronnen  gehaald, in dit geval een rund. Naast hoogwaardige ingrediënten zoals organen als hart, nier, lever, long, pens en milt, bevat deze complete hondenmaaltijd ook spiervlees en karkas. Kivo gebruikt geen kunstmatige stoffen of chemische vitaminen.

Verhouding

Deze complete maaltijd bestaat voor 100% uit vers rundvlees.

Dit wordt samengesteld uit:

  • 65% spiervlees
  • 20% orgaanvlees
  • 15% bot

Kivo Rund Compleet shopAnalyse

Ruw eiwit:     16,9%

Ruw vet:        9,7%

Ruw celstof:    1,9%

Ruw as:         1,4%

Calcium:        0,6%

Fosfor:           0,2%

Vocht:            71,9%

Deze Kivo Rund Compleet voeding is verkrijgbaar in verpakkingen van 500 en 1000 gram.

Houdbaarheid

In bevroren toestand is deze vers vlees voor de hond maaltijd een jaar houdbaar.Is de worst eenmaal ontdooid, dan kun je hem nog ongeveer 2 tot 3 dagen goed houden in de koelkast. Dek de worst wel even goed af.

 

Hoeveelheid voer
Kijk op de pagina Voedingsadvies om te zien wat de aanbevolen hoeveelheid vers vlees voor jouw hond is. Zorg ervoor dat jouw hond altijd voldoende kan drinken.