Deze Kivo Pens & Kip voeding is een verse diepgevroren basismaaltijd die geschikt is voor elke hond. Deze kvv maaltijd bevat Probiotische bacteriën en enzymen die erg goed zijn voor de darmflora van jouw hond. Dit komt door de hoeveelheid pens die erin zit. De pens is één van de vier magen van de koe, namelijk de eerste maag. Deze vers vlees maaltijd is daarom gunstig voor honden met maag- en darmproblemen. Maar ook voor honden zonder problemen is het goed om 1 à 2 keer per week pens te voeren, zodat de darmflora een boost krijgt.

In de kvv maaltijden worden geen kunstmatige stoffen of chemische vitaminen gebruikt. 

Let op: de Pens & Kip worst is geen complete voeding. Zorg daarom dat jouw hond verschillende diersoorten per week eet. Zo zorg je ervoor dat hij alle alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt.

Verhouding

Deze basismaaltijd bestaat voor 90% verse runderpens en 10% vers kippenvlees.

Kivo Pens en KipAnalyse

Ruw eiwit:      14,0%

Ruw vet:         17,6%

Ruw celstof:     2,5%

Ruw as:          1,9%

Calcium:         0,4%

Fosfor:            0,3%

Vocht:            68,3%

Deze Pens & Kip voeding is verkrijgbaar in verpakkingen van 500 en 1000 gram.

Houdbaarheid

In bevroren toestand is het vers vlees voor de hond 1 jaar houdbaar. Is de kvv worst eenmaal ontdooid, dan kun je hem nog 2 à 3 dagen vers houden in de koelkast. Zorg wel dat je de worst goed verpakt.

 

Hoeveelheid voer
Ga naar de pagina voedingsadvies voor meer informatie over de dagelijkse hoeveelheid vers vlees voor jouw hond. Zorg ervoor dat jouw hond altijd de beschikking heeft over voldoende vers water.

1.6530.50 incl. BTWOpties selecteren