Deze Kivo Konijn Compleet voeding is een verse diepgevroren complete maaltijd die geschikt is voor elke hond. Deze kvv voeding bevat uitsluitend konijnenvlees. Er wordt geen gebruik gemaakt van andere soorten vlees. Dit komt ten goede voor honden met een overgevoeligheid voor bepaalde eiwitten. Zo wordt de Konijn Compleet voeding vaak gebruikt voor een eliminatiedieet om allergieën te achterhalen.

Deze complete vers vlees maaltijd voor de hond bevat alle essentiële voedingsstoffen, bouwstoffen, vitaminen en mineralen die jouw hond dagelijks nodig heeft en is dus geschikt om elke dag aan uw hond te geven. Deze kvv maaltijd zit vol met vitaminen en mineralen, die gehaald worden uit organen (hart, nier, lever, long en milt), maar ook uit het spiervlees en karkas.

Kivo gebruikt geen kunstmatige stoffen of chemische vitaminen. Wel is het verstandig om meerdere diersoorten per week te voeren omdat je hond zo aan een grotere variëteit van verschillende bouwstoffen en aminozuren komt.

Verhouding

Deze complete maaltijd bestaat voor 100% uit vers konijnenvlees.

Dit wordt samengesteld uit:

  • 65% spiervlees
  • 20% orgaanvlees
  • 15% bot

Kivo Konijn CompleetAnalyse

Ruw eiwit:     17,5%

Ruw vet:         9,4%

Ruw celstof:     0,7%

Ruw as:          7,7%

Calcium:         2,4%

Fosfor:            1,4%

Vocht:           65,9%

 

Deze voeding is verkrijgbaar in verpakkingen van 500 gram.

Houdbaarheid

In bevroren toestand is het vers vlees voor de hond 1 jaar houdbaar. Is de kvv worst eenmaal ontdooid, dan kun je hem nog 2 à 3 dagen vers houden in de koelkast. Zorg wel dat je de worst goed verpakt.

 

Hoeveelheid voer
Ga naar de pagina voedingsadvies voor meer informatie over de dagelijkse hoeveelheid vers vlees voor jouw hond. Zorg ervoor dat jouw hond altijd de beschikking heeft over voldoende vers water.

2.4046.35 incl. BTWOpties selecteren