Deze Kivo Kip & Vis Compleet voeding is een verse diepgevroren complete maaltijd die geschikt is voor iedere hond. Deze kvv voeding bevat vers kippenvlees, verse zalm en paling. Deze vers vlees maaltijd voor de hond is rijk aan Omega 3 vetzuren. Deze vetzuren hebben een gunstige werking op de vacht en huid. Het kan ook een verbetering zijn van een atopie die veroorzaakt wordt door een allergie. Tot slot hebben Omega 3 vetzuren een ontstekingsremmend effect en is het bevorderend voor soepele gewrichten.

Deze complete kvv maaltijd bevat alle essentiële voedingsstoffen, bouwstoffen, vitaminen en mineralen die jouw hond dagelijks nodig heeft en is dus geschikt om elke dag aan je hond te geven. De vitaminen en mineralen die in de Kivo vers vlees maaltijden zitten komen uit natuurlijke bronnen. In dit geval: kip en  vette vis (zalm en paling).  Deze kvv maaltijd bevat hoogwaardige ingrediënten zoals organen als hart, nier, lever, long, en milt, maar ook bevat het spiervlees en karkas/graat.Er worden bij Kivo geen kunstmatige stoffen of chemische vitaminen gebruikt. 

Zorg wel dat jouw hond gevarieerd te eten krijgt door verschillende diersoorten per week te voeren. Iedere diersoort bevat namelijk verschillende  voedingsstoffen en door de smaken te combineren, krijgt jouw hond het beste per diersoort binnen.

Verhouding

Deze complete maaltijd bestaat voor 65% vers kippenvlees, 20% verse paling en voor 15% uit verse paling.

Dit wordt samengesteld uit:

  • 65% spiervlees
  • 20% orgaanvlees
  • 15% bot

 

Kivo Kip en Vis CompleetAnalyse

Ruw eiwit15,9%
Ruw vet25,2%
Ruw celstof0,8%
Ruw as3,8%
Calcium1,4%
Fosfor0,8%
Vocht55,6%

Deze Kivo Kip & Vis Compleet voeding is verkrijgbaar in verpakkingen van 500 en 1000 gram.

Houdbaarheid

In bevroren toestand is het vers vlees voor de hond 1 jaar houdbaar. Is de kvv worst eenmaal ontdooid, dan kun je hem nog 2 à 3 dagen vers houden in de koelkast. Zorg wel dat je de worst goed verpakt.

Hoeveelheid voer
Ga naar de pagina voedingsadvies voor meer informatie over de dagelijkse hoeveelheid vers vlees voor jouw hond. Zorg ervoor dat jouw hond altijd de beschikking heeft over voldoende vers water.

1.6029.40 incl. BTWOpties selecteren