ZEER LAGE OF ZELFS GÉÉN BEZORGKOSTEN / VEILIG / ÓÓK ZONDER ACCOUNT

Over

Hoi, mijn naam is Rob

Ik ben de trotse eigenaar van twee rottweilers, Bongo en Max en ben altijd flink met ze in de weer. Sinds kort heb ik er ook een Australian Cobberdog pup – Riv – bij van Dog Sweet Dog. Ik ben stapelgek op mijn honden en wil alleen het beste voor mijn honden.

Bongo, de oudste hond, had vaak problemen met zijn ontlasting en wilde regelmatig niet eten. Na diverse brokken geprobeerd te hebben, ben ik uiteindelijk bij vers vlees uitgekomen.

Maar ook binnen de kvv maaltijden was het een ware speurtocht. Na een aantal merken geprobeerd te hebben, ben ik uitgekomen bij Kivo Petfood uit Veldhoven. In mijn ogen bieden zij de beste prijs-kwaliteit verhouding. Plus nog veel belangrijker… het is 100% natuurlijk, zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

En Bongo, Max en Riv…

Bongo at eigenlijk vanaf de eerste minuut met smaak zijn eten op. Zijn ontlasting werd weer stevig, hij kreeg meer energie, zijn vacht werd een spiegel, hij rook minder… Kortom, alleen maar positieve effecten.

Geen wonder dat toen onze tweede hond in huis kwam, Max, ook hij al vrij snel vers vlees kreeg. Overigens, met dezelfde effecten. Kleine Riv kreeg bij de fokker al de Kivo puppyvoeding, dus die weet niet beter.

Mijn passie voor honden, enthousiasme over de Kivo Petfood producten en mijn commerciële achtergrond, hebben er uiteindelijk toe geleid dat ik een Kivo verkooppunt voor ‘t Gooi, Groot Amersfoort en Almere heb opgezet.

Gemak dient de mens, dus je hoeft niet langer te sjouwen. Plaats je bestelling online en binnen een paar dagen bezorg ik de bestelling – vaak gratis – bij je thuis.

Over Kivo Gooi en Eemland