ZEER LAGE OF ZELFS GÉÉN BEZORGKOSTEN / VEILIG / ÓÓK ZONDER ACCOUNT

Aanvullende voeding, supplementen en verzorgingsproducten

Kivo Groenteworst product

1.50 incl. BTWIn winkelmand

Aanvullende voeding voor de hond | Kivo Groenteworst


Ook al voer je verschillende soorten vers vlees, aanvullende voeding voor de hond blijft nodig, denk bijvoorbeeld aan groenteworst.

De hond behoort tot de carnivoren, echter jagen zij in de natuur op grote prooien waarvan zij ook de ingewanden nuttigen. Deze bevatten vaak nog wat plantaardig materiaal. In groenten zitten veel bouwstoffen en vitaminen die een goede aanvulling zijn op het dagelijkse voedingspatroon van jouw hond. Er zitten simpelweg vitaminen in die NIET in vlees zitten zoals vitamine C, K1, E en foliumzuur. De groenteworst bestaat uit 100% verse groenten en bevat gestoomde andijvie, pompoen, haricots verts en wortel.

Het advies is 5-10% van de dagelijkse behoefte van de hond bij te geven. Bijvoorbeeld: jouw hond eet 500 gram vlees per dag. Geef dan 25 tot 50 gram groenten extra erbij. De groenten zijn gepureerd en gegaard waardoor deze goed verteerbaar zijn in het darmstelsel van de hond.

 

Kivo Petcare

Supplementen: afgestemd op elke behoefte


Na lang onderzoek zijn de nieuwe Kivo supplementen nu verkrijgbaar! De werkzame stoffen in combinatie met de vloeibare Omega 3 & 6 basis zorgen voor een extra hoge opname. Honden met gewrichtsproblemen, een moeilijke spijsvertering, een lage weerstand, wormen of parasieten, lichte nier- of leverklachten en huidproblemen kunnen baat hebben wanneer deze aanvullende supplementen toegevoegd worden aan hun dagelijkse menu. Uiteraard zijn alle Kivo voedingssupplementen zonder kunstmatige toevoegingen!

Kivo Petcare

Verzorgingsproducten voor de hond


Kivo Petfood was al langere tijd op zoek naar geschikte verzorgingsproducten voor de hond. Productvoorwaarden: vrij van alcohol, sulfaten en parabenen. Ook moest het PH-neutraal zijn voor de huid van de hond.

Al snel bleek dit een grotere uitdaging dan verwacht. Voldoen ze aan de voorwaarden, dan hangt er een groot prijskaartje aan. Zijn de producten betaalbaar, dan voldoen ze niet aan de gestelde productwoorwaarden. Dus toen is Kivo Petfood zelf aan de slag gegaan, want een goede prijs-kwaliteitverhouding is essentieel. Echt goede producten hoeven niet duur te zijn, kijk maar naar ons voedingsassortiment! 

Dankzij de jarenlange kennis en jarenlange ervaring, heeft Kivo de perfecte formule gevonden om de behoefte van hond én consument te vervullen. Een verzorgingslijn – Kivo Petcare – met natuurlijke ingrediënten speciaal ontwikkeld voor de hondenhuid, met fijne prijsjes en zachte geuren. De werkzame stoffen in deze lijn zijn onder andere aloë vera, sheaboter, arganolie, jojoba-olie, vitamine E en honing. 

De Dog Shampoos zijn ph-neutraal, vrij van parabenen & alcohol. De Dog Sprays zijn ook nog eens vrij van sulfaten. De producten reinigen, bieden oplossingen voor klachten bij de hond en maskeren daarnaast onaangename geuren. Bekijk de eerste 5 producten in de shop:

Volg jij ons al op Facebook?